over het pand

HET GINDRAHUIS

 

Het Gindrahuis is een prachtig karaktervol en vooral veelzijdig herenhuis. Het vrijstaande pand is gelegen in het centrum van het Kempische dorp Bladel. Het pand heeft twee huisnummers, een veelheid aan kamers, een prachtige glazen serre en een grote, fraai aangelegde tuin voor en achter.

04

Mogelijkheden

Heeft u altijd al met vrienden in één huis willen wonen of droomt u van een hotel-restaurant? Zoekt u een aansprekende locatie voor uw kantoor, of een pand voor begeleid wonen? In Het Gindrahuis kan het allemaal. Het pand heeft bovendien twee huisnummers. Deze zijn los van elkaar te gebruiken, bijvoorbeeld voor dubbele bewoning.

5677

 

 

 

 

 

 

Rijksmonument

Het Gindrahuis is een Rijksmonument vanwege het unieke karakter van de voorzijde van het pand. Deze moet in tact blijven. Binnen mogen echter wel veranderingen worden aangebracht. Een lift plaatsen, muren doorbreken, een aanbouw aan de achterkant; het behoort tot de mogelijkheden. Bovendien zijn er fiscale voordelen bij een Rijksmonument.

 

Gindra

Het Gindrahuis dankt zijn naam aan de Belgische kunstschilder Joseph Gindra die het pand aan de Sniederslaan in 1885 liet bouwen en er jaren in woonde en werkte.