indeling

Sniederslaan 8

 

Begane grond:

Hal voorzien van een natuursteen vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met fraaie sierlijsten en een ornament, garderobenis, authentieke trapopgang naar de 1e verdieping en een meterkast. De meterkast is voorzien van 10 groepen en 3 aardlekschakelaars.

Volledig betegelde toiletruimte voorzien van een vrijhangend toilet.

Eetkeuken voorzien van een granieten vloer met vloerverwarming, wanden voorzien van Italiaans pleisterwerk en een stucwerk plafond. Keukeninrichting in een wandopstelling, deze is onder andere voorzien van een 6-pits gaskookplaat, design afzuigkap, vaatwasser met topbediening, granieten werkblad met 1 ½ spoelbak, granieten achterwand en diverse onder- en bovenkasten. Door middel van dubbele openslaande deuren, toegang tot de serre.

Ruime woonkamer voorzien van een massief houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met sierlijsten, ornamenten en op diverse plaatsten inbouwspots. Verder is de woonkamer voorzien van een schouw met gietijzeren houtkachel.

Prachtig grote serre, opgetrokken uit een stalen roedeverdeling met glas. De serre is voorzien van dubbele openslaande deuren naar de tuin en een hardstenen vloer met vloerverwarming.

Vanuit de tuinkamer toegang tot een ruime provisiekelder, deze is voorzien van de aansluiting voor de wasapparatuur.

 

1e verdieping:

Overloop voorzien van linoleum vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en dubbele openslaande deuren naar een tussenhal.

De tussenhal is voorzien van een linoleum vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een grote inloopkast.

Ruime slaapkamer 1 voorzien van een linoleum vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots en een vaste wastafel in een badmeubel.

Slaapkamer 2 voorzien van een linoleum vloer, behang wanden en een gipsplaten plafond.

Slaapkamer 3 voorzien van een linoleum vloer, deels stucwerk wanden – deels behang wanden, stucwerk plafond en een inbouwkast.

Deels betegelde badkamer, onder andere voorzien van een ligbad met mengkraan en douchegarnituur, massagedouche en 2x een vaste wastafel, vrijhangend toilet en een designradiator.

 

2e verdieping:

Vanuit de overloop, door middel van een vaste trap, toegang tot een voorzolder. De voorzolder is voorzien van een linoleum vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een kastenwand.

Zolderkamer voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en een inbouwkast onder de trap.

 

3e verdieping:

Vanuit de overloop op de 2e verdieping, door middel van een steektrap, toegang tot een grote zolderruimte, voorzien van een opstelling c.v. combi- ketel (Remeha, bouwjaar circa 2014).

 

Tuin:

Prachtig aangelegde, diepe voortuin.

Fraai aangelegde, groene achtertuin, verdeeld in diverse terrassen met deels natuursteen en een overdekte tuinkamer met dubbele openslaande deuren, een lichtkoepel en een plafond met inbouwspots. De tuin is voorzien van 2x een poort naar eigen achterom en is omheind met deels een gemetselde schutting – deels een gemetselde schutting met houten tussenpanelen en veelal klimop. Ondanks de ligging in hartje centrum van Bladel, geniet de tuin veel privacy.

Vrijstaande atelierruimte / berging / carport voorzien van een lichtkoepel, inbouwspots, elektra en dubbele openslaande poort naar een eigen achterom.

 

Sniederslaan 6a

Begane grond:

Hal voorzien van een natuursteen vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met sierlijsten, bordestrap en een deur naar de achtertuin.

Woonkamer en-suite voorzien van een houten vloer, deels behangwanden – deels stucwerk wanden, stucwerk plafond met sierlijsten en fraaie ornamenten en een schouw.

Keuken voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met Velux dakraam en een schouw. Keukenblok voorzien van diverse kastruimte en een werkblad met spoelbak.

Portaal met linoleum vloer, stucwerk wanden en een houten balken plafond. Het portaal is voorzien van een opstelling van de geiser, de opstelling voor de wasapparatuur en een uitstortgootsteen. Door middel van een deur toegang tot de achtertuin.

Volledig betegelde badkamer, onder andere voorzien van een douche, toilet, vaste wastafel en een Velux dakraam.

 

1e verdieping:

Grote overloop voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Slaapkamer 1 voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond.

Deels betegelde badkamer voorzien van een ligbad met douchegarnituur, toilet, vaste wastafel en een douche.

Slaapkamer 2 voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een gipsplaten plafond.

 

2e verdieping:

Vanuit de overloop, door middel van een fraaie bordestrap, toegang tot de overloop op de 2e verdieping. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Grote slaapkamer voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met fraaie houten spant in het zicht, vaste wastafel en een dakkapel.

Grote slaapkamer voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met fraaie houten spant in het zicht en vaste wastafel.

Pantry voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met houten spant in het zicht en een keukenblok.

Deels betegelde badkamer voorzien van een douche, vaste wastafel en aansluiting wasapparatuur.

 

Bijzonderheden:

* De gehele elektra installatie is vernieuwd.

* Het dak van het woonhuis is van binnenuit na geïsoleerd.

* Het woonhuis is deels voorzien van isolerende beglazing.

* Het woonhuis is deels voorzien van vloer-, deels voorzien van spouwmuur- en deels voorzien van gevelisolatie.

* Vanuit de overloop van Sniederslaan 6a, op de 1e verdieping, is eenvoudig de originele doorgang te herstellen naar het woonhuis Sniederslaan 8 zodat er weer 1 geheel woonhuis gerealiseerd wordt.